Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos for kun 1.496,-


8 dage på Rhodos for kun 1.496,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Rhodos er den mest populære græske ferieø og indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer, og her finder I dejlige strande, små charmerende landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger.

SE TILBUD med afrejse 23/5 HER:

Bemærk: Hvis I bruger rabatkoden JP2019 ved bestilling, reduceres prisen til 1.421,- per personPrisoversigt og links

 

Billund: 23. – 30. maj 19 (7 nætter)
Pris1.496,-

 


Hotel 

Lille og familiært lejlighedshotel
Anixis Lejligheder er et lille og velholdt lejlighedshotel, der ligger ved hovedgaden i Ialyssos og i gåafstand til stranden. Hotellets ejere tager sig godt af gæsterne, hvilket gør, at mange kommer igen og igen. Poolområdet med separat børnepool er omgivet af en velholdt have med en dejlig græsplæne og en lille legeplads til børn. Slap af og nyd ferien på hotellets solterrasse med solstole.På Anixis Lejligheder finder du også en bar, morgenmadsrestaurant, a la carte restaurant, billard og en lille kiosk. Ca. en gang om ugen i højsæsonen organiseres “græsk aften”. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Bemærk: Hvis I bruger rabatkoden JP2019 ved bestilling, reduceres prisen til 1.421,- per person (2.842,- for 2 personer)FLY

 

Fra Billund har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Rhodos:


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365