Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Mallorca for kun 1.225,-


5 dage på Mallorca for kun 1.225,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel med havudsigt – eller 6 dage for kun 1.305,-

Forkæl jer selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 

SE TILBUD MED AFREJSE I april/MAJ HER
5 dage 6 dage

 Prisoversigt og links

 

Billund: 29. apr  – 3. maj 2019 
Pris1.225,-

Billund: 1  – 6. maj 2019

Pris1.305,-

 


Hotel

Deya tilbyder enkle lejligheder med en udmærket beliggenhed i Santa Ponsa. I nærheden har man såvel centrum med butikker og restauranter som til stranden med fint sand, der ligger kun ca 100 meter fra hotellet. Afstanden til Palma er ca 15 kilometer.

Lejlighederne er velindrettede og tilbyder en bekvem indkvartering. Alle lejligheder har balkon/terrasse, separat soveværelse, badeværelse med bruser, tekøkken, dagligstue med opredningsbar sofa, direkte telefon, aircondition, safety box etc. Rengøring sker to gange ugentligt.

Deya har en stor pool med børneafdeling. I poolområdet findes der solstole, parasoller og en poolbar, som holder åbent i dagtiden.FLY

 

Fra Billund har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Mallorca:


mere information

Transfer kan tilkøbes f ved bestilling af rejsen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365