Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Cypern for kun 1.398,-


8 dage på Cypern for kun 1.398,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

Se tilbud til cypern her
København i aprilBillund i juniRønne i juni

 Prisoversigt og links

 

København: 26. apr – 3. maj 19 (7 nætter)
Pris1.398,-

 

 

København: 17. – 24. jun 19 (7 nætter)
Pris2.049,-

 

 

billund: 17. – 24. jun 19 (7 nætter)
Pris1.649,-

 

 

Rønne: 10. – 17. jun 19 (7 nætter)
Pris1.799,-

 


Hotel – København

Vi har taget udgangspunkt i Atrium Zenon Hotel Apartments, hvor du bor ved en af Larnacas største shoppinggader, Zenon Kitieus, med folkelivet lige udenfor døren. Her findes en blanding af mærkevarebutikker, traditionelle tøjbutikker, guldsmede og håndarbejdsbutikker. Blot et kvarters gang fra hotellet ligger den palmefyldte strandpromenade og stranden.

 


Hotel – billund / Rønne

Vi har taget udgangspunkt i det enkle 2-stjernede hotel Pavlinia. Her bor du i rummelige lejligheder tæt på centrum, restauranter og forlystelseslivet i Ayia Napa. Hotel Pavlinia har to poolområder, heraf et større område med poolbar, og et mindre og roligere område. 

Se mere her
Billund i juniRønne i juni

 

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud til Cypern:

 

Fra København:

 

Fra Billund:

 

Fra Rønne:

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365