Vi finder de bedste rejsetilbud

7 dage i Trogir i Kroatien for kun 1.464,-


7 dage i skønne Trogir i Kroatien for kun 1.464,- pr. person inkl. fly og fremragende bedømt 3-stjernet lejlighedshotel med havudsigt!

Trogir er en smuk og malerisk by ikke langt fra Split i Dalmatiens skærgård, der med rette kaldes for en af verdens smukkeste. Trogirs historie går over 2000 år tilbage i tiden, og byen emmer af historisk charme med smalle brostensbelagte gader og hyggelige små torve. Trogir er som skabt til en romantisk ferie i fred og ro kombineret med smukke oplevelser eller afslapning på en af områdets mange dejlige strande.

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 


ALTERNATIV: Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde tilbud til Kroatien her:Priser & links

 

København:  12. – 18. maj. 2018
HOTEL611,-
FLY853,-
I ALT1.464,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

House Mariposa bliver bedømt som fremragende af gæsterne. Lejlighedshotellet tilbyder god beliggenhed tæt på stranden, havudsigt og flotte værelser. Se mere til hotellet her:

 

Der findes mange andre hoteller i området omkring Split! Ønsker I et andet end det af os foreslåede kan I finde det helt rigtige hotel for jer herFly

 

Fra København har vi fundet billige billetter på prissammenligningssiden travelmarket.dk.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport.

Lej evt. en bil fra lufthavnen i Split. Bilen kan bestilles her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365