Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i  Krabi for kun 3.690,-


15 dage i  Krabi for kun 3.690,- inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel med pool og super beliggenhed!

Krabi er et tropeparadis der især er kendt for sin smukke skærgård af  grønne kalkstensøer, der flot hæver sig i det turkisblå hav. Krabi er til dig, der kan lide dejlige strande, paradisøer og snorkling.  Området anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur, der byder på rige muligheder for en både afslappende og aktiv ferie.

 

Se tilbud på fly og hotel her

ALTERNATIV: Foretrækker I en pakkerejse, kan I finde tilbud til Thailand:
Priser & links

 

København: 5. – 20. nov 19 (14 nætter)
HOTEL812,-
FLY2.878,-
I ALT3.690,-Pris pr. person ved 2 personer

Klik på ‘Tilbud’ på Momondo for bedste pris på hotellet.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Seashell Resort Krabi der får gode anmeldelser af gæsterne og ligger tæt på stranden. Hotellet tilbyder bl.a. pool og lufthavnstransport. Husk at vælge ‘Tilbud’ på Momondo for bedste pris på hotellet.

 

Krabi har et stort udvalg af hoteller. Se alle hotellerne herFly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet tilbud på fly til Krabi:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport. Transport er meget billigt i Thailand og Krabi provinsen har et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


Vaccination

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365