Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage til Prag for kun 615,-


3 dage til Prag for kun 615,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Prag er en af de mest populære byer i Europa. Byens mange smukke tårne og spir skaber en eventyrlig ramme om utallige spændende oplevelser og seværdigheder i den prisvenlige tjekkiske hovedstad.

 

SE TILBUD med afrejse i maj HER
Fra Billund:Fra København:

 Priser & links

 

Billund: 7. – 9. maj 2019 (2 nætter)
2 personer615,-

 

københavn: 7. – 9. maj 2019 (2 nætter)
2 personer651,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Marketa, der ligger i et roligt boligområde tæt på slottet i Prag og tilbyder nem adgang til midtbyen både med bus og sporvogn, gratis internetadgang og værelser med satellit-tv. Den nærliggende park, Ladronka, byder på sportsfaciliteter og diverse gourmet-restauranter og restauraner under åben himmel.

SE TILBUD HER
Fra BillundFra København

 Fly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige tilbud til Prag:

Fra Billund 7. – 9. maj 2019


 

Fra København 7. – 9. maj 2019


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365