Vi finder de bedste rejsetilbud

21 dage i Roquetas de Mar for kun 3.998,-


21 dage i Roquetas de Mar for kun 3.998,- per person inkl. direkte fly og godt lejlighedshotel med pool og fremragende beliggenhed tæt på stranden!

Roquetas de Mar er spaniernes eget ferieparadis. Med langstrakte og brede strande, bundet sammen af en charmerende strandpromenade er Roquetas de Mar virkelig et skønt sted at holde ferie. Området  er fuld af spændende oplevelser. Spaniens mest besøgte turistattraktion er kun en kort køretur væk, nemlig Alhambra og både Granada og Sierra Nevada er to oplagte udflugtsmål, som man må opleve, når man holder ferie i Andalusien.

 

Se tilbud med afrejse 31/5 her

 Prisoversigt og links

 

københavn: 31. maj – 21. juni 2019 
Pris3.998,-

 


Hotel

Ønsker du at bo i gode lejligheder tæt på det hele, så er Estrella de Mar Lejligheder måske noget for dig! Det lille, men fine lejlighedshotel har en fremragende beliggenhed tæt på strandpromenaden, der ligger langs stranden. Hotellet ligger mellem den gamle bydel i Roquetas de Mar og turistområdet Playa Serena, så der er rigeligt at tage fat på, hvis du trænger til en afstikker fra afslapningen. På Estrella de Mar finder du desuden et godt poolområde, som er omgivet af palmer og grønne områder. Her er en separat børnepool samt solstole og parasoller, som du frit kan benytte dig af. Læn dig tilbage og nyd en stille og rolig ferie, hvor der samtidig er rig mulighed for at komme ind til byen eller tage en tur på stranden, når du lyster.

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Roquetas de Mar:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Hotellet tilbyder også lufthavnstransport.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365