Vi finder de bedste rejsetilbud

Tag hverdagen med Jorden rundt – et rejseforedrag


Som bruger af Rejs365 får du nu mulighed for at få rabat på det populære rejseforedrag ‘Tag hverdagen med Jorden rundt’ med Mille Bruun Sjøgren.

Vi har indgået et samarbejde med Mille, fordi hun har rejst verden rundt som digital nomade de seneste 6 år. Hun deler ud af sine erfaringer sammen med sin mand om, hvordan det kan lade sig gøre, at rejse, arbejde og have børn i online skole. 


Undrer du dig over hvordan hulen folk kan arbejde fra en strand på Bali🏖️🏖️?

De er digitale nomader, og det kan du også blive. Vi fortæller dig hvordan i foredraget, ‘Tag hverdagen med jorden rundt’ d 30 april på Frederiksberg. Du er kok, revisor eller advokat? Det er ingen hindring. Vi ved hvordan, du skaber dig et online arbejdsliv, hvor du kan arbejde fra en jungle i Panama, se solnedgangen i San Diego eller ridde på hesteryg gennem Cuba med din forretning under armen.

Vi har levet sådan, med børn i 7 år og nu fortæller vi hvordan. Der er få billetter tilbage til forårets sidste foredrag og her på Rejs365 får du den til early bird, selvom det for længst er udløbet. Brug koden 365 i indløs feltet, så dukker tilbuddet op. 

Vi glæder os til at se dig. 🔥


Læs mere her om foredraget og book din billet. 

Foredraget er på Frederiksberg d. 30 april på Frederiksberg. Husk at bruge rabatkoden 365 når du skal købe din billet. Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365