Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Madeira for kun 1.474,-


8 dage på Madeira for kun 1.474,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og morgenmad!

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

Se tilbud med afrejse 13/5 her

 



Prisoversigt og links

 

københavn: 13. – 20. maj 2019 
Pris1.474,-

 


Hotel

Hyggeligt, ældre og lidt slidt lejlighedshotel. Dorisol Mimosa har en familiær atmosfære og ligger på en høj i Lido-området med smuk udsigt over landskabet. Hotellet har en mindre solterrasse, hvor du kan koble af ved poolen. Som gæst på Dorisol Mimosa har du adgang til faciliteter, aktiviteter og underholdning på søsterhotellet Dorisol Buganvilia. Mellem hotellerne findes en spafdeling samt indendørspool og motionsrum. 

 



FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Madeira:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Hotellet tilbyder også lufthavnstransport.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365