Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.574,-


8 dage på Tenerife for kun 1.574,- inkl. direkte fly og flot 4-stjernet lejlighedshotel med pool og god beliggenhed.

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

SE TILBUD MED AFREJSE I maj 2019 HER
BillundKøbenhavn

 

Bemærk: På Spies vises den samlede pris for to personer.

Bemærk også, at da Spies “reserverer” rejsen til én når man trykker på “Se pris og bestil”, så kan rejsen stå som udsolgt eller til en højere pris, selvom rejsen og prisen stadig er tilgængelig. Prisen vil så kort efter være tilgængelig igen, men det kan kræve lidt vedholdenhed, når mange er inde på rejsen.Prisoversigt og links

 

billund: 5. – 12. maj 2019 (7 nætter)
Pris1.574,-

 

 

københavn: 21. – 28. maj 2019 (7 nætter)
Pris2.549,-

Hotel

 

Masaru er et stort og hyggeligt lejlighedshotel i bydelen La Paz. I hotellets have findes en stor opvarmet pool og i baggrunden hviler den mægtige og ofte sneklædte vulkan Teide. Vil du have det ekstra nemt i ferien, tilkøber du både morgenmadsbuffet og middag. 

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Tenerife:

Fra Billund:

 

Fra København:


Transport

Lufthavnstransport kan købes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365