Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Mallorca for kun 1.498,-


Prisfald! – 8 dage på Mallorca for kun 1.498,- pr. person inkl. direkte fly og flot familievenligt 4-stjernet hotel med super beliggenhed ved stranden!

Forkæl jer selv med en dejlig ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 

Afrejse i april/Maj 2019

 Prisoversigt og links

 

København: 27. apr – 4. maj 19 (7 nætter)
Pris1.498,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede TUI Family Life Alcúdia Pins, der ligger direkte ved den hvide Playa de Muro-strand i et roligt og børnevenligt område på Mallorca. Stranden er bred, lavvandet og kilometerlang. På hotellet er der hele fem restauranter med forskellige temaer, en coffee shop ved stranden samt flere take away-barer, der er åbne fra morgen til aften.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet et godt tilbud til Mallorca:

 

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365