Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Sofia for kun 841,-


3 dage i Sofia for kun 841,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med central beliggenhed.

Sofia bringer det bedste fra Østeuropa helt tæt på. Bulgariens hovedstad er en kosmopolitisk europæisk storby, som forener moderne bygninger og livsstil med tidligere tiders autentiske sovjetiske arkitektur. Nyd de mange restauranter, seværdigheder og butikker til priser, der hører til blandt de laveste i Europa.

Se tilbud med afrejse i juni her

 Prisoversigt og links

 

københavn: 2. – 4. juni 2019 
Pris841,-

 


Hotel

City Avenue Hotel ligger centralt placeret i Sofia i gåafstand til byens mange seværdigheder. Det 3-stjernede hotel tilbyder bl.a. gratis wifi, lufthavnstransport og concierge-tjenester. Se mere til hotellet her:

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Sofia:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Hotellet tilbyder også lufthavnstransport.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365