Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage til London for kun 684,-


3 dage til London for kun 684,- inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel!

London er med god grund en af verdens mest besøgte byer og tilbyder noget for enhver smag. Nyd de berømte seværdigheder og de mange muligheder for kulturelle oplevelser. Husk også afternoon tea og et besøg på den lokale pub. London vækker alle sanser.

 

SE TILBUD i april/Maj her:
KøbenhavnAalborgBillund (4d)

 
Prisoversigt og links

 

København: 9. – 11. maj
Pris684,-

 

Aalborg: 5. – 7. maj
Pris785,-

 

Billund: 23. – 25. apr
Pris1.065,-

 

 


Hotel

Fra København og Billund:

3-stjernet hotel med restaurant nær Excel Exhibition Centre og lufthavnen! ibis London Excel-Docklands har udsigt over Royal Victoria Dock og ligger under 1 minuts gang fra messecentret ExCeL og Emirates Air Lines svævebane system, der fører til O2 Arena. Hotellet ligger mindre end 500 m fra stationerne Royal Victoria og Custom House Docklands Light Railway (DLR). De lyse og moderne værelser på Ibis London Excel-Docklands har både fladskærms-tv og eget badeværelse med hårtørrer. Gæsterne kan også benytte faciliteter til at lave te og kaffe.


Fra Aalborg:

Qbic Hotel ligger i centrum af London mindre end 5 minutters gang fra undergrundstationerne Aldgate East og Aldgate med forbindelse til toglinjerne Circle, District, Hammersmith & City og Metropolitan.  Overnatningsstedet ligger endvidere beliggende blot 10 minutters gang fra Shoreditch og Tower Hill. Der er gratis højhastigheds-wi-fi overalt. Samtlige værelser er baseret på det innovative “alt i en kubi-koncept” og har komfortabel seng med håndlavet allergivenlig NaturalMat-madras, 32″ fladskærms-tv, UK/EU- og USB-stik samt integreret badeværelse med kraftig regnbruser med vandspareteknologi, dampfrit spejl og gratis økologiske toiletartikler. Der serveres gratis te og kaffe på 1.- 4. etage.


Fly

 

Fra Aalborg, Billund og København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til London:

Fra København:

 

Fra Aalborg:

 

Fra Billund:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365