Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Karpathos for kun 1.199,-


8 dage på Karpathos for kun 1.199,- pr. person inkl. fly og 3,5-stjernet hotel! – eller 1.299,- inkl. morgenmad på alternativt hotel.

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

 

Bemærk: Prisen er desværre steget til 1.699,-

 

Se tilbuddene med afrejse i juni her

 

Bemærk også, at da Spies reserverer og låser rejsen til én når man trykker på “Se pris og bestil”, så kan rejsen stå som udsolgt indtil reservationen er udløbet igen, hvis den ikke er blevet købt. I mellemtiden kan rejsen stå til en højere pris, selvom rejsen og prisen i virkeligheden stadig er tilgængelig. Prisen vil så kort efter være tilgængelig igen, men det kan kræve lidt vedholdenhed, når mange er inde på rejsen. Nogle af tilbuddene på Spies gælder kun dagen ud.Prisoversigt og links

 

københavn: 12. – 19. jun 19 (7 nætter)
Pris1.199,-

 


Hotel – Aphrodite Studios

Vi har taget udgangspunkt i det lille populære lejlighedshotel Aphrodite Studios, der er ejet af et hyggeligt værtspar, der bidrager til stedets afslappende og familiære atmosfære. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser på en bakke uden for Karpathos by og kan prale af at have en fantastisk udsigt over byen, havet og bjergene.


Hotel – oceanis

Alternativt er der det familieejede Oceanis, som er et enkelt hotel med en god beliggenhed tæt på den lange Pigadia-strand. Fra hotellet har du udsigt ned mod stranden.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Karpathos:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365