Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Baska Voda i Kroatien for kun 2.499,-


15 dage i Baska Voda i Kroatien for kun 2.499,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed tæt på stranden.

Baska Voda er en tidligere fiskerlandsby med hyggelig atmosfære og smuk beliggenhed, hvor Biokovo-bjergene møder Adrianterhavet. Her kan du opleve en af verdens flotteste skærgårde og bade i krystalklart vand, der er ideelt til snorkling. Du kan f.eks. også kombinere ferien i Baska Voda med et besøg i både Split og Dubrovnik samt tage på bådture i det smukke kroatiske øhav. 

 

Se tilbud med afgang 8. juni her

 

Bemærk: På Spies vises den samlede pris for to personer.

Bemærk også, at da Spies “reserverer” rejsen til én når man trykker på “Se pris og bestil”, så kan rejsen stå som udsolgt eller til en højere pris, selvom rejsen og prisen stadig er tilgængelig. Prisen vil så kort efter være tilgængelig igen, men det kan kræve lidt vedholdenhed, når mange er inde på rejsen. Nogle af tilbuddene på Spies gælder kun dagen ud.Prisoversigt og links

 

København: 8. – 22. juni 19 (14 nætter)
2 personer2.499,-

 


Hoteller

Simovic Apartment er et lille lejlighedshotel, der ligger i bekvem gåafstand fra stranden og marinaen i de øvre dele af Baska Voda. Her kan du opleve en af verdens flotteste skærgårde og bade i krystalklart vand. Har du nogle spørgsmål til dit ophold, er det bare at banke på hos ejerne, der også bor på hotellet.


FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Kroatien:Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365