Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.599,-


8 dage på Tenerife for kun 1.599,- inkl. direkte fly og flot 3.5-stjernet lejlighedshotel med tagterrasse og havudsigt.

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

Se tilbud med Afrejse i juni 2019 her
KøbenhavnBillund

Bemærk: På Spies vises den samlede pris for to personer.

Bemærk også, at da Spies “reserverer” rejsen til én når man trykker på “Se pris og bestil”, så kan rejsen stå som udsolgt eller til en højere pris, selvom rejsen og prisen stadig er tilgængelig. Prisen vil så kort efter være tilgængelig igen, men det kan kræve lidt vedholdenhed, når mange er inde på rejsen.


 


Prisoversigt og links

 

københavn: 4. – 11. juni 2019 (7 nætter)
Pris1.599,-

 

billund: 18. – 25. juni 2019 (7 nætter)
Pris1.599,-

Hotel

 

Virginia II er et lille lejlighedshotel med en god beliggenhed i centrum af Los Cristianos, tæt på både butikker og restauranter langs med gågaden Avenida Los Playeros. Hotellet er meget populært og har mange stamgæster. På taget findes en terrasse med liggestole og fin havudsigt. Mellem hotellet og stranden løber en skøn strandpromenade, der er som skabt til en løbetur eller til at gå på opdagelse for at finde noget godt at spise om aftenen. Får du lyst til en svømmetur, ligger de to strande i Los Cristianos kun et par 100 meter væk.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud til Tenerife:

Fra København:

 

Fra Billund:


Transport

Lufthavnstransport kan købes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365