Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lesbos for kun 1.499,-


8 dage på Lesbos for kun 1.499,- pr. person inkl. fly og godt bedømt 3-stjernet hotel med fantastisk udsigt over havet!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

 

SE TILBUDdet med afrejse i juni HER:

København

Aalborg

Bemærk at der er billigere alternative hoteller, hvis I rejser fra Aalborg.


 


Prisoversigt og links

 

københavn: 6. jun – 13. jun 19 (7 nætter)
Pris1.499,-

 

aalborg: 27. jun – 4. jul 19 (7 nætter)
Pris2.949,-

Bemærk at der er billigere alternative hoteller, hvis I rejser fra Aalborg.


Hotel

 

Voulas Studios er et lille og pænt hotel med en fantastisk udsigt over havet. Hotellet er bygget i traditionel stil og ligger på en bakke i den gamle del af Molivos, tæt på den smukke, gamle fæstning.

 FLY

 

Fra København og Aalborg har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet gode tilbud til Lesbos:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Vil I hellere leje en bil kan den bestilles her

Next Post

Previous Post

© 2019 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk