Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kreta for kun 1.299,-


Prisfald! – 15 dage på Kreta for kun 1.299,- pr. person inkl. fly og 3,5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden.

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

Se tilbud med afgang i juni her

 

Bemærk: På Spies vises den samlede pris for to personer.

Bemærk også, at da Spies “reserverer” rejsen til én når man trykker på “Se pris og bestil”, så kan rejsen stå som udsolgt eller til en højere pris, selvom rejsen og prisen stadig er tilgængelig. Prisen vil så kort efter være tilgængelig igen, men det kan kræve lidt vedholdenhed, når mange er inde på rejsen. Nogle af tilbuddene på Spies gælder kun dagen ud.Prisoversigt og links

 

Billund: 1. – 15. juni 2019 (14 nætter)
2 personer1.299,-

 

 

København: 1. – 15. juni 19 (14 nætter)
2 personer1.899,-

 


Hoteller

Sandy Suites er højt beliggende over havet i rolige omgivelser. Fra hotellet har du smuk udsigt over Chaniabugten, og her kan du slappe af ved poolen. Stranden og Kalimaki centrum med enkelte tavernaer og butikker ligger indenfor kort gåafstand.


FLY

 

Fra København og Billund har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Kreta:

 

 Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365