Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Zakynthos for kun 1.248,-


8 dage på Zakynthos for kun 1.248,- inkl. fly og hotel med god beliggenhed – eller 15 dage for kun 1.548,-

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et, flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande der kun kan nåes med båd.

Se tilbud med Afrejse i Maj/juni 2019
8 dage15 dage

HUSK RABATKODEN!:

Anvend rabatkoden MOBILE når du bestiller hos TUI, så reduceres prisen med 1.000,- ved rejser på 1 uge og med 1.500,- ved rejser på 2 uger! Rabatkoden virker både på mobil og computer og det er først muligt at indtaste koden når alle oplysninger er tastet ind. Bemærk at TUI viser prisen for 2 personer.Prisoversigt og links

 

 København: 12. – 19. juni (7 nætter)
Pris1.248,-

 

København: 22. maj – 05. juni (14 nætter)
Pris1.548,-

 


Hotel

 

Noula i Laganas er et lille og familiært hotel med kun 10 lejligheder. Her bor du et par hundrede meter fra hovedgadens udbud af restauranter og barer. Der er cirka ti minutters gang til stranden. Familien der driver Noula bor lige ved siden af, og tager sig af alle pligter. De passer også et velassorteret minimarked i stueplan, og giver gerne tips til restauranter og ting at foretage sig på Zakynthos.

 

Afrejse i Maj/juni 2019
8 dage15 dage

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Zakynthos: Husk at anvende rabatkoden Mobile ved bestilling. Derved reduceres prisen med 1.000,- ved rejser på 1 uge og med 1.500,- ved rejser på 2 uger!

8 dage:

 

15 dage:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365