Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage til Prag for kun 545,-


3 dage til Prag for kun 545,- inkl. fly og klassisk 4-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed!

Prag er en af de mest populære byer i Europa. Byens mange smukke tårne og spir skaber en eventyrlig ramme om utallige spændende oplevelser og seværdigheder i den prisvenlige tjekkiske hovedstad.

SE TILBUD med afgang 2. april HER
Fra Billund:Fra København:

 Priser & links

 

Billund 2. – 4. apr. 2019 
2 personer545,-

 

københavn: 2. – 4. apr. 2019
2 personer626,-

 


Hotel

Det 4-stjernede Hotel Taurus har en hyggelig og afslappende atmosfære. Du kan gå til torvet Wenceslas på blot få minutter. Der er mange restauranter, barer, butikker og shoppingcentre i nærområdet. Den nærmeste metrostation ligger 50 meter fra hotellet.

De 57 værelser er storslåede og indrettede i klassisk stil med antikke møbler. Værelserne har alle et badeværelse med bruser, LCD-tv med satellitmodtager, telefon, hårtørrer, gratis sikkerhedsboks, minibar og kaffe- og tefaciliteter. Der er gratis trådløst internet (wi-fi) på hele hotellet.

SE TILBUD HER
Fra BillundFra København

 Fly

 

Fra Billund 2. april

 

Fra København 2. april


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365