Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Korfu for kun 1.698,-


15 dage på Korfu for kun 1.698,- per person inkl. direkte fly & hotel med pool og beliggenhed direkte ved stranden!

Tag til Korfu hvis du ønsker en sol- og badeferie af høj klasse. Ud over dejlige strande byder øen på smuk natur, hyggelige små byer og seværdigheder som klostret i Paleokastritsa, det arkæologiske museum i Korfu by og det berømte palads Achillion.

Se tilbud med afrejse 26. maj her

HUSK RABATKODEN!:

Anvend rabatkoden MOBILE når du bestiller hos TUI, så reduceres prisen med 1.000,- ved rejser på 1 uge og med 1.500,- ved rejser på 2 uger! Rabatkoden virker både på mobil og computer og det er først muligt at indtaste koden når alle oplysninger er tastet ind. Bemærk at TUI viser prisen for 2 personer.Prisoversigt og links

 

københavn: 26. maj – 09. jun 19 (14 nætter)
Pris1.698,-

 


Hotel

Amorossa er et lille og hyggeligt hotel med kun 16 lejligheder. Her bor du direkte ved stranden på Korfus nordkyst, og tæt på de centrale dele af  Roda.Området er roligt, og du bor i gåafstand til barer, restauranter og små butikker. I hotellets have ligger det dejlige poolområde. Til børnene er der et separat bassin.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Korfu: Husk at anvende rabatkoden Mobile ved bestilling hos TUI.


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365