Rejs365 

Find din næste rejse her!

15 dage på Bali for kun 5.895,-


Billige pakkerejser til Bali: 15 dage for kun 5.895,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool – eller 29 dage for kun 7.444,-

Den spektakulære ø Bali er en af de smukkeste og mest gæstfrie i det Indiske ocean. Bali er en unik paradisø, og her er masser af seværdigheder samt nogle af verdens bedste strande. Den frodige ø, der består af 3 vulkaner er kendt for storslået natur og kulturelle oplevelser.

Se tilbud med Afrejse i oktober/november 2019
15 dage29 dage

Bemærk at der også mulighed for 15 dage fra Billund. Se mere i prisoversigten længere nede på siden.Prisoversigt og links

 

 københavn: 1.- 15. okt 2019 (15 dage)
Pris5.895,-

 

 Billund: 1.- 15. okt 2019 (15 dage)
Pris6.457,-

 

københavn: 4. nov – 2. dec 2019 (29 dage)
Pris7.444,-

 


Hotel

Hotel Mentari Sanur ligger på Balis sydkyst, midt i landsbyen Sanur hvor der findes butikker, barer og restauranter. Her kan I slappe af med en balinesisk atmosfære i skyggen af Japun-træerne ikke langt fra seværdighederne. På hotellet er der reception, restaurant med trådløs internet, bar og swimmingpool. Hotelværelserne er udstyret med aircondition minibar, satellit tv, telefon og balkon eller terrasse.

Se tilbud med Afrejse i Maj/juni 2019
15 dage29 dage


FLY

 

Fra København og Billund har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Bali:

15 dage:

 

 

29 dage:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

© 2019 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk