Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 1.248,-


8 dage på Kreta for kun 1.248,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden – eller 15 dage for 1.798,-

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbud med Afrejse i Maj 2019
Fra KøbenhavnFra Billund

HUSK RABATKODEN!:

Anvend rabatkoden MOBILE når du bestiller hos TUI, så reduceres prisen med 1.000,- ved rejser på 1 uge og med 1.500,- ved rejser på 2 uger! Rabatkoden virker både på mobil og computer og det er først muligt at indtaste koden når alle oplysninger er tastet ind. Bemærk at TUI viser prisen for 2 personer.Prisoversigt og links

 

København: 7. – 15. maj 19 (7 nætter)
Pris1.248,-

 

Billund: 18. – 25. maj 19 (7 nætter)
Pris1.993,-

 

København: 21. – 04. jun 19 (14 nætter)
Pris1.798,-

Hotel

Familieejede Theo i Agia Marina er med sin beliggenhed og sit serviceorienterede personale et af vores bedste familievenlige hoteller på Kreta. Hotellet har minimarked, indendørs pool og en høj beliggenhed med udsigt over havet og byen. Samtidig bor du tæt på det kretensiske byliv og stranden.FLY

 

Fra København og Billund har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet gode tilbud til Kreta:

Fra København 8 dage:

 

Fra Billund 8 dage:

 

Fra København 15 dage:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365