Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Rhodos for kun 2.048,-


15 dage på Rhodos for kun 2.048,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel i lejligheder med balkon!

Rhodos er den mest populære græske ferieø som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder I dejlige strande, små charmerende landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger.

 

Se tilbud med afgang i maj her
Fra AalborgFra BillundFra København

HUSK RABATKODEn!:

Anvend rabatkoden MOBILE når du bestiller hos TUI, så reduceres prisen med 1.000,- ved rejser på 1 uge og med 1.500,- ved rejser på 2 uger! Rabatkoden virker både på mobil og computer og det er først muligt at indtaste koden når alle oplysninger er tastet ind. Bemærk at TUI viser prisen for 2 personer.Prisoversigt og links

 

Aalborg: 25. maj – 8. jun 19 (14 nætter)
Pris2.048,-

 

Billund: 11. – 25. maj 19 (14 nætter)
Pris2.098,-

 

københavn: 12. – 26. maj 19 (14 nætter)
Pris2.248,-

 

københavn: 19. maj – 2. jun 19 (14 nætter)
Pris2.098,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotel Emerald, der ligger i den lille by Kremasti, nogle kilometer fra Ixia. Det er et velholdt, familiedrevet lejlighedshotel. Her er to pools til både børn og voksne, og der er gåafstand til stranden. Her bor du i enkle og rummelige lejligheder, alle med balkon.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet en billig rejse til Samos med all inclusive:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365