Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Agadir for kun 2.675,-

 

15 dage i Agadir for kun 2.675,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og privat strand.

Agadir er en moderne og charmerende badeby med trendy butikker, gode restauranter, et spændende marked og ikke mindst en fantastisk 6 kilometer lang strand med god plads til både børnefamilier og vandsport.Prisoversigt og links

 

København: 9. – 23. juni 2019
Pris2.675,-

 


Hotel

Det hyggelige Omega Hotel tilbyder behagelig indkvartering med udendørspool, privat strand og en populær natklub!
Hvis du ønsker at bo tæt på stranden, er dette hotel et rigtig godt valg. Den smukke strand er få minutters gang fra hotellet, og afstanden til bymidten er så godt som nul meter, eftersom hotellet har en meget central beliggenhed.
Hotellets poolterrasse indbyder til skønne dage med masser af sol og badning. Rundt om poolen er der liggestole og skyggende parasoller. Til glæde for børnene er der en legeplads tæt på poolen. Hotellet har også et wellnessområde, hvor der tilbydes forskellige skønhedsbehandlinger og massage.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Agadir:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365