Vi finder de bedste rejsetilbud

9 dage i Miami Beach for kun 3.967,-


9 dage i Miami Beach for kun 3.967,- per person inkl. fly og hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Miami Beach ligger sydligt i Florida og og klimaet er skønt med sol og varme året rundt. En ferie i Miami byder på en farverig kombination af caribiske strande og palmekantede gader med spændende shoppingmuligheder. Nyd også byens mange gode restauranter og livlige natteliv. Kendisfaktoren i Miami Beach er høj, og mange amerikanske kendisser kommer hertil for at nyde solen og hinandens selskab.

 

Se tilbud i september her
Fra KøbenhavnFra Billund

Bemærk: Der er flere alternative hoteller at vælge imellem. Gå til prisoversigten på Spies’ hjemmeside for opdateret pris.Prisoversigt og links

 

København: 10. – 18. september 2019 (8 nætter)
Pris3.967,-

 

Billund: 1. – 8. september 2019 (7 nætter)
Pris3.807,-

Hotel

Fra Beach Place Miami er du tæt på Surfside Beach. Nyd rekreative tilbud, såsom en udendørs pool, eller andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og tv på fællesarealer. Føl dig hjemme i et af de 53 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder køleskab. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og der tilbydes satellitprogrammer som underholdning. Badeværelserne har badekar eller bruser og hårtørrer. Minimumsalder for check-in er 21 år.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige rejser til Miami Beach. Husk at Spies viser prisen for 2 personer:

Fra København:

 

Fra Billund:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365