Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Sarandë, Albanien for kun 2.199,-


15 dage i Sarandë, Albanien for kun 2.199,- pr. person inkl. fly og lækkert 3,5-stjernet hotel med morgenmad og super beliggenhed ved stranden!

En rejse til Sarandë i Albanien byder på god mad, spændende historie, smuk natur og skønne strande! Byen strækker sig langs med en bugt og ligger en kort bådtur fra Korfu. På trods af byens størrelse har den alligevel meget at byde på: gode strande, en indbydende strandpromenade og spændende restauranter!

 

Bemærk: Prisen er ikke opdateret på prissammenligningssiden Travelmarket.dk endnu.

 

SE TILBUD med afrejse i maj HER

 Prisoversigt og links

 

København: 26. maj – 9. jun 19 (14 nætter)
Pris2.199,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Epirus Hotel, der ligger helt ned til en fin strand, hvor hotellets gæster frit kan benytte liggestole og parasoller, og hvor der også er kajakker, man kan låne, hvis man gerne vil opleve omgivelserne på en lidt anderledes måde. Fra Epirus Hotel er der gåafstand til Sarandës centrum, hvor du med fordel kan gå på opdagelse mellem restauranter, caféer og butikker.

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Salandë med afrejse den 26. maj 2019.


Transport

Transport fra/til lufthavnen kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365