Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i den Dominikanske Republik for kun 4.998,-


Last minute – 15 dage i den Dominikanske Republik for kun 4.998,- per person inkl. direkte fly og suite med balkon på et flot 4* hotel!

I den Dominikanske Republik finder du en smuk frodig og grøn natur samt fantastiske strande og azurblåt hav. På østsiden af øen ligger Punta Cana, der netop også er kendt for sine kilometerlange strande.

SE last minute tilbuddet her

 


 

Priser & links

 

København: 11. mar – 25. mar 19 (14 nætter)
Pris4.998,-

Hotel

Det 4-stjernede hotel Hodelpa Garden Suites er et rigtig godt valg i skønne omgivelser til ren afslapning. Her findes masser af plads, skønne poolområder og en god restaurant – caribisk ro og afslapning når det er bedst!Fly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet et godt tilbud på 4-stjernet hotel fra den 11. – 25. marts 2019.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Prisen inkluderer håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365