Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Skiathos for kun 2.249,-


15 dage på Skiathos for kun 2.249,- pr. person inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel!

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til udmærkelsen “The Aegean Paradise”.

Se tilbud med afrejse 21. Maj 2019 her

 

Bemærk: Der er flere hoteller og flere afgange at vælge imellem til samme pris.Prisoversigt og links

 

københavn: 21. maj – 04. jun 19 (14 nætter)
Pris2.249,-

 


Hotel

Villa Nina er et populært og velholdt familiehotel i nærheden af stranden, cirka en kilometer uden for Skiathos by. Her kan du kan vælge, om du vil bo i værelse eller i lejlighed. Hotellet har et lille poolområde med liggestole og en poolbar.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Skiathos:


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365