Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Cypern for kun 1.249,-


8 dage på Cypern for kun 1.249,- per person inkl. fly og 2,5-stjernet hotel med pool! – eller med 3,5 stjernet hotel for kun 1.699,-

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

 

Se tilbud med Afrejse i Maj 2019
Fra BillundFra København

 

Bemærk: Selvom et hotel står som udsolgt eller til en højere pris, kan det kort efter være tilgængeligt igen til den rigtige pris. Så det kan kræve lidt vedholdenhed. Der er også flere 3,5-stjernede alternativer til blot 1.699,-

Tekst fra Spies hjemmeside:Prisoversigt og links

 

Billund: 20. – 27. maj 19 (7 nætter)
Pris1.249,-

 

København: 3. – 10. maj 19 (7 nætter)
Pris1.701,-

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det enkle 2-stjernede hotel Pavlinia. Her bor du i rummelige lejligheder tæt på centrum, restauranter og forlystelseslivet i Ayia Napa. Hotel Pavlinia har to poolområder, heraf et større område med poolbar, og et mindre og roligere område. FLY

 

Fra Billund har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet gode tilbud til Cypern:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365