Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Rhodos for kun 1.749,-


15 dage på Rhodos for kun 1.749,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og gåafstand til stranden!

Rhodos er den mest populære græske ferieø som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder I dejlige strande, små charmerende landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger.

 

SE TILBUD med afrejse sidst i maj HER

 

Bemærk: Det billigste hotel koster nu 1.649,- og der er flere hoteller at vælge imellem. Selvom et hotel står som udsolgt eller til en højere pris, kan det kort efter være tilgængeligt igen til den rigtige pris. Så det kan kræve lidt vedholdenhed. Der er flere hoteller og datoer at vælge imellem til næsten samme pris.

Tekst fra Spies hjemmeside:Prisoversigt og links

 

København: 26. MAJ – 9. juni 19 (14 nætter)
Pris1.749,-

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Irinna, der er et populært lille 3-stjernet lejlighedshotel med en hyggelig atmosfære og mange stamgæster. Hotellet har et hyggeligt poolområde med liggestole og en poolbar. Stranden og Faliraki centrum er i gåafstand fra hotellet. FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet super billige rejser til Rhodos med afrejse den 26. maj 2019.


Transport

Transport til lufthavnen kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365