Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Praia da Rocha for kun 1.556,-


8 dage i Praia da Rocha for kun 1.556,- per person inkl. fly og hotel med pool.

Praia de Rocha tilbyder en af Europas absolut smukkeste strande. Omkring den to kilometer lange strand ligger spektakulære klipper og grotter i forskellige formationer, og det siges, at stranden er den mest fotograferede i hele Europa. I Praia de Rocha kan I f.eks. også tage på bådture, vandre langs kysten, tage et par afstikkere ind i landet med lejebil eller nyde den fantastiske portugisiske madkultur.

Se tilbud med Afrejse i April/Maj 2019
AarhusKøbenhavn

 Prisoversigt og links

 

 Aarhus: 6.- 13. april (7 nætter)
Pris1.556,-

 

københavn: 8. – 15. maj (7 nætter)
Pris1.778,-

Bemærk at der er flere alternative afgange tilgængelige.


Hotel

Disse lejligheder i Portugal vil appellere til familier og par på udkig efter en behagelig base, for at udforske det omkringliggende område og alt Praia da Rocha har at byde på. En havneby der er kendt for sine fiskerestauranter, moderne forretninger, sjove bådture og et stort ugentligt marked, der tiltrækker mange mennesker. Beliggende i centrum af Praia da Rocha, 1,5 km fra stranden, 2,5 km fra Portimao centrum og 3 km fra en golfbane.


 


FLY

 

Fra Aarhus og København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Praia de Rocha:

Fra Aarhus:

 

Fra København:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365