Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Cypern for kun 2.699,-


15 dage på Cypern for kun 2.699,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool.

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

Se tilbud med Afrejse i Maj 2019
KøbenhavnBillund

 Prisoversigt og links

 

 København: 10.- 24. maj (14 nætter)
Pris2.699,-

 

Billund: 6. – 20. maj (14 nætter)
Pris3.468,-

 


Hoteller

 

Hotel ved afrejse fra København:

Rejser I fra København kan I bo på det populære lejlighedshotel Christabelle i Avia Napa i gåafstand fra klostertorvet med dets talrige barer. Hotellet har et poolområde med en poolbar, der serverer enkle retter. Christabelle består af en hovedbygning og flere sidebygninger. En lille vej løber mellem en af sidebygningerne og resten af hotellet.


Hotel ved afrejse fra Billund:

Rejser I fra Billund kan I bo på det familiedrevne lejlighedshotel Simos Magic Beach, der ligger direkte ved strandpromenaden i Ayia Napa, med udsigt mod Middelhavet. Beliggenheden er rolig, med  fem minutter til nærmeste badestrand. Mellem poolområdet og strandpromenaden er der små græsplæner med palmer. Der går en lille træbro hen over poolen.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Cypern:

Fra København:

 

Fra Billund:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365