Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Mallorca for kun 1.799,-


15 dage på Mallorca for kun 1.799,- pr. person inkl. direkte fly og hotel tæt på stranden! – eller kun 999,- pr. person ved 4 personer i 3-værelses lejlighed med balkon!

Forkæl jer selv med en dejlig ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 

Afrejse i Maj 2019
AalborgKøbenhavn

 

Bemærk: Selvom et hotel står som udsolgt eller til en højere pris, kan det kort efter være tilgængeligt igen til den rigtige pris. Så det kan kræve lidt vedholdenhed. Der er flere hoteller og datoer at vælge imellem til næsten samme pris.

Tekst fra Spies hjemmeside:Prisoversigt og links

 

Aalborg: 14. – 28. maj (14 nætter)
Pris1.799,-

 

 

København: 14. – 28. maj (14 nætter)
Pris1.949,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det enkle og populære lejlighedshotel Don Juan, der ligger ved søen Lago Esperanza og har en god beliggenhed tæt på butikker og forlystelsesliv langs Avenida Pedro Mas y Reus. Her er heller ikke langt til Alcudias fine strand. Ved siden af Don Juan ligger hotellet El Lago. Udefra ligner det to hoteller, men de fungerer som ét og deler alle faciliteter.

 

Afrejse i Maj 2019
AalborgKøbenhavn

 

Bemærk: Prisen er ved 4 personer blot 3.996,- (999,- pr. person) i en 3-værelses lejlighed med balkon! – Antallet af personer rettes til på Spies hjemmeside.FLY

 

Fra Aalborg og København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet et super tilbud til Mallorca:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365