Vi finder de bedste rejsetilbud

10 dage på Tenerife for kun 1.349,-


Prisfald! – 10 dage på Tenerife for kun 1.349,- inkl. direkte fly og 4-stjernet hotel med pool og god beliggenhed i Playa de Las Americas!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

SE TILBUD PÅ rejsen i maj HER:

 

Bemærk: Prisen kan hoppe frem og tilbage hos Spies, så selvom hotellet står som udsolgt eller til en højere pris, kan det kort efter være tilgængeligt igen til den rigtige pris. Så det kan kræve lidt vedholdenhed. Husk at Spies viser prisen for 2 personer.

Tekst fra Spies hjemmeside:

Oplever du dette problem, kan prøve at finde rejsen herPrisoversigt og links

 

billund: 12. – 21. maj 2019 (9 nætter)
Pris1.349,-

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotel California, der er et pænt lejlighedshotel bestående af flere bygninger med en god beliggenhed i nærheden af centrum af Playa de Las Americas. Hotellet er meget populært og velfungerende og er velegnet til voksne, der rejser uden børn. 

 

 FLY

 

Fra Billund har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud til Tenerife:

 

Bemærk: Prisen er ikke opdateret på prissammenligningssiden Travelmarket.dk endnu. Prisen kan hoppe frem og tilbage hos Spies, så selvom hotellet står som udsolgt eller til en højere pris, kan det kort efter være tilgængeligt igen til den rigtige pris. Så det kan kræve lidt vedholdenhed.


Transport

Lufthavnstransport kan købes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365