Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Mallorca for kun 699,-


5 dage på Mallorca for kun 699,- pr. person inkl. direkte fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad, pool og beliggenhed tæt på stranden! 😍

Forkæl jer selv med en dejlig ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 

Afrejse i april 2019

 

Bemærk: Prisen hopper frem og tilbage hos Spies ved de 5 billigste hoteller. Selvom et hotel står som udsolgt eller til en højere pris, kan det kort efter være tilgængeligt igen til den rigtige pris. Så det kan kræve lidt vedholdenhed.

Tekst fra Spies hjemmeside:Prisoversigt og links

 

København: 23. – 27. apr (4 nætter)
Pris699,-

 


Hotel

Det flotte 4-stjernede Hotel Joan Miró er et hyggeligt hotel med en fredelig beliggenhed i udkanten af Cala Mayor. Hotellet er inspireret af kunstneren Joan Miró, og både værelser og fællesområder er dekoreret med værker af den berømte kunstner.

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet et super tilbud til Mallorca:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365