Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Karpathos for kun 1.399,-


8 dage på Karpathos for kun 1.399,- pr. person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

 

Se tilbuddet med afrejse i maj her

 

Bemærk: På Spies vises den samlede pris for to personer.Prisoversigt og links

 

københavn: 15. – 22. maj 19 (7 nætter)
Pris1.399,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det lille populære 3,5-stjernede lejlighedshotel Aphrodite Studios. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser på en bakke uden for Karpathos by og kan prale af at have en fantastisk udsigt over byen, havet og bjergene. FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Karpathos:


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365