Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Punta Cana for kun 4.452,-


15 dage i Punta Cana, den Dominikanske Republik for kun 4.452,- per person inkl. fly og godt bedømt 3* hotel!

I den Dominikanske Republik finder du en smuk frodig og grøn natur samt fantastiske strande og azurblåt hav. På østsiden af øen ligger Punta Cana, der netop også er kendt for sine kilometerlange strande.

 

SE TILBUDdet PÅ fly og hotel her:

 Priser & links

 

københavn: 26. feb – 12. mar 19 (14 nætter)
HOTEL1.858,-
FLY2.594,-
I ALT4.452,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede lejlighedshotel “Bavaro Green”. Hotellet er godt bedømt og har bl.a. pool, træningscenter og gratis wifi. Lejlighederne har udsigt til poolen og har bl.a. tekøkken, altan, aircondition og eget badeværelse.

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFGENDKQ1719 på hotels.com, for at opnå den bedste pris.Fly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet billige billetter til Punta Cana. Prisen er kun 2.594,- pr. person ved rejsedatoerne den 26. februar – 12. marts 2019.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for ca. 165,-

Alternativt kan der f.eks. bookes shuttle på discoverymundo.com. Det koster ca. 330,- for en returbillet for 2 personer.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Prisen inkluderer 14 kg bagage og 6 kg håndbagage.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365