Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Mallorca for kun 1.499,-


15 dage på Mallorca for kun 1.499,- pr. person inkl. direkte fly og flot 3-stjernet hotel! – eller 1.799,- med 4,5-stjernet familievenligt hotel!

Forkæl jer selv med en dejlig ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 

 

Afrejse i april eller Maj 2019
3-stjernet (1.499,-)4,5-stjernet (1.799,-)2-stjernet (1.449,-)

 Prisoversigt og links

 

2-stjernet: 30. apr – 14. maj (14 nætter)
Pris1.449,-

 

3-stjernet: 30. apr – 14. maj (14 nætter)
Pris1.499,-

 

4,5-stjernet: 30. apr – 14. maj (14 nætter)
Pris1.799,-

 


Hotel – 2-stjernet

Caravel-la II er et lille, traditionelt spansk hotel med et personligt præg og atmosfære. Hotellet er velegnet til dig, der vil bo midt i hyggelige Cala d’Or med restauranter og byliv lige rundt om hjørnet og samtidig være tæt på Cala Gran-stranden

 


Hotel – 3-stjernet

Vistasol har en perfekt beliggenhed i Magaluf, tæt på restauranter og forlystelsesliv. Hotellet ligger på en bakke, og fra poolområdet er der flot udsigt over havet. Fra april til september har hotellet mange unge og livlige gæster, og i denne periode arrangeres der aktiviteter, ligesom der er dj’s, som spiller musik ved poolen flere gange om ugen.

 


Hotel – 4,5-stjernet

Family Garden-hotellet Viva Cala Mesquida Resort ligger i et smukt og frodigt område ved en af Mallorcas bedste strande. Her kan hele familien slappe af i et roligt miljø med fine vandrestier, og ligesom på vores øvrige Family Garden-hoteller er her mange aktiviteter for både børn og voksne. Her findes dejlige pools samt børneklubberfor forskellige aldersgrupper, hvor både skandinavisk og internationalt personale finder på sjove aktiviteter sammen med børnene. Til de voksne byder hotellet bl.a. på gode træningsmuligheder og shows. Hvis du ønsker en ekstra bekvem ferie, kan du tilkøbe All Inclusive og spise godt på hotellets forskellige temarestauranter.

 FLY

 

Påprissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet super gode tilbud til Mallorca:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365