Vi finder de bedste rejsetilbud

10 dage på Guadeloupe for kun 4.093,-


10 dage på Guadeloupe, Caribien for kun 4.093,- inkl. fly og hotel lige ved stranden!

Den caribiske ø Guadeloupe byder på smukke uspolerede strande og er formet som en sommerfugl med henholdsvis Grande Terre og Basse, der adskilles af en kanal. Grande Terre er den mere livlige del af øen med Pointe à Pitre markedet og veje der forbinder maleriske landsbyer og sukkerrørsplantager.

Der er mange alternative afgange til samme eller næsten samme pris i marts-maj samt endnu billigere i september-oktober!

 

SE TILBUD PÅ FLY* OG HOTEL HER:

 

*Der flyves via Paris. Se mere herom under “FLY” sektionen.Priser & links

 

København: 15. – 25. maj (9 nætter)
HOTEL1.615,-
FLY 1728,-
FLY 21.750,-
I ALT4.093,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Billund: 15. – 25. maj (9 nætter)
HOTEL1.615,-
FLY1.357,-
FLY1.750,-
I ALT4.722,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: På trivago opgives prisen pr. nat. Der er taget højde for dette i vores prisoversigt. Klik på “Tilbud fra” på Trivago for at få den billigste pris på hotellet. Bemærk også at flyet fra Guadeloupe først lander i Paris den 8. oktober.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det godt bedømte hotel “Résidence Tropicale”, der som billedet indikerer ligger lige ved stranden. Stedet har bl.a. restaurant, aircondition og tekøkken.

Vi har anvendt rabatkoden AFGENDK32718 på hotels.com for at opnå den bedste pris!

 

Der findes mange andre hoteller på Guadeloupe! Ønsker I et andet end det af os foreslåede kan I finde det helt rigtige hotel for jer herFly

Fra København

For at undgå en overnatning i Paris må turen deles op i to bestillinger. 1 returbillet fra København til Paris samt 1 returbillet fra Paris til Guadeloupe. Vær opmærksom på, at flyet fra Guadeloupe lander i Paris den 25. maj samt at der skal være tid til at kunne nå transporten mellem de to lufthavne i Paris begge veje. Se mere under “Transport”

Der er mange alternative afgange til samme eller næsten samme pris i marts-maj samt i september-oktober! De billige billetter er med rejsedagene mandag, onsdag, fredag og lørdag.

 

Fra Billund

Her bestilles der ligeledes 2 bestillinger. 1 returbillet fra Billund til Paris samt 1 returbillet fra Paris til Guadeloupe. Vær opmærksom på, at flyet fra Guadeloupe lander i Paris den 25. maj samt at der skal være tid til at kunne nå transporten mellem de to lufthavne i Paris begge veje. Se mere under “Transport”.

Der er mange alternative afgange til samme eller næsten samme pris i marts-maj samt i september-oktober! De billige billetter er med rejsedagene mandag, onsdag, fredag og lørdag.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Transport mellem CDG og ORY lufthavn:

Shuttlebus mellem lufthavnene koster 165,- pr. person for en enkelt og 280,- pr. person for en retur.

Billeje er også en mulighed. Det koster fra 586,- (293,- pr. person) pr. vej og kan bestilles her

På guadeloupe:

Billeje er meget billigt. Det kan bestilles her og koster fra blot 976,- (488,- pr. person) for 13 dage.

 

Taxa: Ifølge taxifarefinder.com koster en taxa til og fra hotellet ca. 330,- pr. vej.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365