Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Rhodos for kun 1.699,-


15 dage på Rhodos for kun 1.699,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad og beliggenhed tæt ved stranden!

Rhodos er den mest populære græske ferieø som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder I dejlige strande, små charmerende landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger.

 

SE TILBUD med afrejse sidst i april HER
Fra BillundFra København

 Prisoversigt og links

 

Billund: 21. apr – 5. maj 19 (14 nætter)
Pris1.699,-

 

København: 28. apr – 12. maj 19 (14 nætter)
Pris2.198,-

 


Hotel – Fra Billund

Vi har taget udgangspunkt i Hotel City Center, der er et populært og hyggeligt hotel i Rhodos by. Hotellet råder over en populær a la carte-restaurant og har en attraktiv beliggenhed tæt på stranden og Mandraki-havnen på øens nordspids. Cyprus Square og den gamle bydel ligger også i gåafstand fra hotellet.


Hotel – Fra København

Hotel Emerald ligger i den lille by Kremasti, nogle kilometer fra Ixia. Det er et velholdt, familiedrevet lejlighedshotel. Her er to pools til både børn og voksne, og der er gåafstand til stranden. Her bor du i enkle og rummelige lejligheder, alle med balkon.FLY

 

Fra Billund har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet super billige rejser til Rhodos med afrejse den 21. april 2019.

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk  fundet super billige rejser til Rhodos med afrejse den 21. april 2019.


Transport

Transport til lufthavnen kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365