Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kreta for kun 1.299,-


15 dage på Kreta for kun 1.299,- pr. person inkl. fly og godt hotel med pool.

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.Prisoversigt og links

 

Billund: 25. apr – 9. maj 2019 (14 nætter)
2 personer1.299,-

 


Hotel

 

Vi har fundet to forskellige hoteller til kun 1.299,-

Villa Aspro er et populært lejlighedshotel beliggende i gåafstand fra det pulserende forlystelsesliv ved havet og havnen i Hersonissos. Du kommer også nemt med taxi til de ældre dele af byen, hvor der er mange hyggelige tavernaer. Hotellet har et livligt poolområde og en bar, hvor der serveres enkle retter.


 

Elina Apartments er et lille og enkelt lejlighedshotel. Her bor du i en hyggelig lejlighed med balkon, og i nogle lejligheder er der plads til fem personer. Elina har et lille poolområde, og der er kort gåafstand til stranden. I området omkring hotellet ligger der bl.a. en slagter, en dagligvarebutik og et par tavernaer, og ca. 150 m fra hotellet ligger der et bageri med café.Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes for 200,-

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365