Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 1.374,-


Last minute tilbud! – 8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 1.374,- pr. person inkl. fly og flot hotel!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

Se tilbud med afgang 19/1

Bemærk: Brug koden “JP2019” når I reserverer for at få rabat på prisen.Prisoversigt og links

 

København: 19. – 26. jan (7 nætter)
Pris1.374,-

 


Hotel

Elysees Dream Beach Hotel ligger næsten lige ud til Rødehavet med egen strand ca. 30 m fra hotellet, som krydses via en lille bro over en vej. Hotellet er enkelt, men tilbyder faciliteter til en vinterferie, hvor du kan bade, slappe af og nyde masser af solskin og varme. I hotellets have finder du hovedpool og børnepool, der er opvarmet om vinteren, samt en anden stor pool. Af faciliteter er på Elysees Dream Beach Hotel også spa, skønhedscenter, sauna, hamam, fitnessrum, billard, bordtennis og beachvolley.

Bemærk: Brug koden JP2019 når I reserverer for at få rabat på prisen. Derved bliver prisen 2.747,- for to personer (1.374,- per person)

 Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

 

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365