Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage til London for kun 850,-


Last minute: 5 dage til London for kun 850,- inkl. direkte fly og godt hotel med god beliggenhed.

London er med god grund en af verdens mest besøgte byer og tilbyder noget for enhver smag. Nyd de berømte seværdigheder og de mange muligheder for kulturelle oplevelser. Husk også afternoon tea og et besøg på den lokale pub. London vækker alle sanser.

SE TILBUD i januar her:
AalborgBillundKøbenhavn (4d)

 Prisoversigt og links

 

Aalborg: 20. – 24. jan 
Pris850,-

 

Billund: 21. – 25. jan 
Pris850,-

 

københavn: 14. – 17. jan
Pris835,-

 

Bemærk at der er mange alternative rejsedatoer tilgængelige.

 


Hotel

Dette London-hotel ligger på en rolig plads og har til huse i tre edwardianske byhuse og ligger kun 200 meter fra Paddington Station.Norfolk Plaza Hotel tilbyder morgenmad og har en bar. Der er også et mødelokale og en concierge-service til gæster, der skal bruge tips til sightseeing. De 87 værelser har lys indretning med mønstrede tekstiler samt satellit-tv, telefon med direkte linje, hårtørrer og kaffe- og temaskine.


Fly

 

Fra Aalborg, Billund og København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til London:

Fra Aalborg:

Fra Billund:

Fra København:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365