Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sharm el Sheikh for kun 1.196,-


Last minute: 8 dage i Sharm el Sheikh for kun 1.196,- inkl. fly og godt hotel med pool og morgenmad. Mulighed for all inclusive.

Sol, strand og snorkling ved fantastiske koralrev finder du til fulde i Sharm el Sheikh, som byder på solskin året rundt og dejlige badevandstemperaturer på mellem 22 og 28 grader.

Se tilbud med afgang 14/1Prisoversigt og links

 

København: 14. – 21. jan (7 nætter)
Pris1.196,-

 


Hotel

Falcon Hills Hotel har i haven to pools, hvoraf den ene er forbeholdt afslapning kun for voksne (opvarmet vintertid). Poolområdet er solrigt og omgivet af solsenge, palmer og græsplæner. På hotellets strand er solsenge og parasoller også til rådighed.

Falcon Hills har udendørs og indendørs bar og en buffetrestaurant. Desuden er der på Falcon Hills Hotel spa, hamam, sauna og fitnesscenter samt mulighed for billard, bordtennis, tennis, volleyball, beachvolley og vandsport. Der er mulighed for at tilkøbe all inclusive.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Der kan nemt prajes taxaer uden for hotellet.  Kontakt Detur vedr. transfer til hotellet fra lufthavnen.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365