Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Karpathos for kun 2.499,-


15 dage på Karpathos for kun 2.499,- pr. person inkl. fly og godt hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

Se tilbud med afgang 8/5Prisoversigt og links

 

københavn: 8. – 22. maj 19 (14 nætter)
Pris2.499,-

 


Hotel

Journeys End er et lille, hyggeligt og familiært lejlighedshotel. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser med olivenlunde og høje bjerge som kulisse. Hotellet har et dejligt poolområde med liggestole og parasoller samt en lille bar. Fra Journeys End er der gåafstand ned til stranden.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Karpathos:


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365