Vi finder de bedste rejsetilbud

Vanvittigt billige fly til New York for kun 1.271,- t/r!


Vanvittigt billige fly til New York for kun 1.271,- t/r! – F.eks. 6 dage i New York for kun 2.898,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed på Manhattan!

Lige nu er der vanvittigt billige fly til byen der aldrig sover! Besøg de mange storslåede seværdigheder, tag på shoppingtur, se et Broadway show eller oplev et af byens sportshold i Madison Square Garden. Oplevelserne står i kø i New York og byen rummer utallige muligheder.

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 

Bemærk: Der er samme vanvittigt billige billetter i januar – juni og der er også billige fly i sommerferien til omkring 3.000,-

Der er også billige afgange fra Billund og Aalborg. Se mere længere nede på siden.Priser & links

 

København: 20. – 25. feb 2019 (5 nætter)
HOTEL1.627,-
FLY1.271,-
I ALT2.898,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

Billund: 20. – 25. feb 2019 (5 nætter)
HOTEL1.627,-
FLY2.052,-
I ALT3.679,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

Aalborg: 20. – 25. feb 2019 (5 nætter)
HOTEL1.627,-
FLY2.848,-
I ALT4.475,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “The Chelsea Inn Hotel”, der bedømmes godt af dets tidligere gæster. (7.2 / 10 på hotels.com) – Det roses især for den storartede beliggenhed.

Hotellet består af 44 værelser og byder bl.a. på daglig rengøring, aircondition og gratis wifi. Der et hotelgebyr på 11,48 dollar pr. nat som skal betales på hotellet og dette er medregnet i prisen.

 

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket fundet vanvittigt billige billetter til New York den 20. – 25. feb 2019.

Der er rigtig mange datoer med de billige fly i januar – juni. Typisk med afrejse/hjemrejse mandage til torsdage!

 

Fra Billund har vi på prissammenligningssiden travelmarket fundet billige billetter til New York den 20. – 25. feb 2019.

 

Fra Aalborg har vi på prissammenligningssiden travelmarket fundet billige billetter til New York den 20. – 25. feb 2019.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Rejs aldrig til USA uden en rejseforsikring!


Transport

 

Transport fra lufthavnen koster ca. 200,- t/r med shuttlebus. Alternativt kan der tages en taxa eller evt. lejes en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365