Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Skiathos for kun 1.349,-


8 dage på Skiathos for kun 1.349,- pr. person inkl. direkte fly og hotel!

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til udmærkelsen “The Aegean Paradise”.

 

Se tilbud med afrejse Maj 2019 herPrisoversigt og links

 

københavn: 14. – 21. maj 19 (7 nætter)
Pris1.349,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Billy’s House, der er et lille, enkelt og højt beliggende hotel med fin udsigt over landskabet og havet. Hotellet ligger i et hyggeligt villaområde med landlig stemning, og her kan du sagtens møde geder, haner eller høns, når du spadserer til Skiathos by eller stranden.

 

Bemærk: Der er flere alternative hoteller mod en lille merpris!FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Skiathos:


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365