Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos for kun 1.399,-


8 dage på Rhodos for kun 1.399,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og super beliggenhed tæt ved stranden!

Rhodos er den mest populære græske ferieø og indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer, og her finder I dejlige strande, små charmerende landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger.

Se tilbud med afgang 5/5


Prisoversigt og links

 

Billund: 5. – 12. maj 19 (7 nætter)
Pris1.399,-

Der er også tilgængelige afgange fra København .


Hotel

Hotel Kipriotis er et populært hotel med vellidt personale og mange stamgæster. Kipriotis har en god beliggenhed blot et stenkast fra nærmeste strand. Hotellet har et lille poolområde med poolbar, der serverer enkle retter. Her er også en dejlig spaafdeling, et lille, nyrenoveret motionsrum og en hyggelig restaurantFLY

 

Fra Billund har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Rhodos:


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365