Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage i Dubai i sommerferien for kun 2.439,-


14 dage i Dubai i sommerferien for kun 2.439,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel!

I Dubai finder man en moderne verdensmetropol med meget høj sikkerhed for sol. Udover de imponerende bygninger og fremragende shoppingmuligheder er der også fantastisk dejlige strande.

 

Se tilbud på Fly og hotel her:

 

Foretrækker du en pakkerejse, så finder du billige med afrejse i sommerferien herunder. Foretrækker du et hotel med pool, så har vi fundet et flot 3-stjernet alternativ med en lækker pool og central beliggenhed for blot 600,- oveni herunder:

 

Find pakkerejsen eller Alt. hotel med pool herunder
PakkerejseHotel med pool

 

Bemærk: Der er mange afrejsedatoer med de billige flybilletter. Rejsen kan derfor nemt gøres kortere eller længere. F.eks. 1 uge for under 2.000,-Priser & links

– Bestil her

 

København: 15. – 28. jul 2019 (13 nætter)
HOTEL924,-
FLY1.515,-
I ALT2.439,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel – Bestil her

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel “Ibis Dubai Al Barsha”. Hotellet, der består af 480 værelser, har bl.a. restaurant, daglig rengøring, værelser med aircondition og privat badeværelse.

 

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. F.eks. det 3-stjernede Golden sands, der bl.a. tilbyder en lækker pool og god beliggenhed.

 

Eller se listen af hoteller igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet billige fly den 15. – 28. juli 2019, hvor prisen er 1.515,- pr. person.

Der er rigtig mange datoer med de billige billetter. Typisk med afrejse mandag, tirsdag, lørdag eller søndag. Anvend med fordel UIAs egen flysøgning for at finde de billige datoer.
Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for ca. 265,- pr. køretøj pr. vej.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365